Maatregelen Coronacrisis
De maatregelen ter bestrijding van het coronavirus raken iedereen in Nederland, zo ook de watersport, recreatievaart en dus ook  WSV Poseidon Kessel.

Veel watersporters kennen Kessel, onze mooie verenigingshaven, het gezellige clubgebouw en terras met gastvrije havenmeesters en onze prima voorzieningen. Veel van onze gasten komen daarom ook regelmatig terug om van dit alles samen met ons te genieten.

Helaas zet de huidige Coronacrisis daar nu een dikke streep door. Wettelijke maatregelen om verdere besmetting en verspreiding van dit verschrikkelijke virus te voorkomen zorgen er voor dat ons clubgebouw en sanitaire voorzieningen zijn gesloten

Maatregelen versoepelen in fasen
Vanaf 11 mei en (naar verwachting) per 1 juni zijn er versoepelingen in de strenge coronamaagregelen. Deze bieden voor onze vereniging echter weinig oplossingen. Groot knelpunt blijft dat de sanitaire voorzieningen naar verwachting pas per 1 juli weer open mogen en de verenigingskantine zelfs pas per 1 september. Het Watersportverbond onderzoekt nu in hoeverre de watersporthoreca kan aansluiten bij de richtlijnen voor de reguliere horeca en niet bij kantines. Hierover binnenkort meer. 

Geen passanten tot 1 juli.
Dat betekent dat we onze gasten niet kunnen bieden wat we normaal wel kunnen. Ook willen we dat niemand, zowel onze gasten als eigen leden, een gezondheidsrisico loopt. We hebben daarom besloten om geen passanten te ontvangen. Dit geldt vooralsnog tot 1 juli

We hopen dat deze crisis snel voorbij zal zijn en we samen dit virus op de knieën krijgen. We wensen iedereen veel kracht en vooral gezondheid toe in deze moeilijke tijden. Wat zal het fijn zijn elkaar na deze crisis weer te ontmoeten en te genieten van elkaars gezelschap in onze prachtige haven.

Tot dan bij WSV Poseidon.